Aspirator Nazal

181,00 RON
Stoc Suficient

Aspiratorul nazal electric BabyDoo MX6-One, proiectat de Laboratoarele Visiomed, este o adevarata inovatie in domeniu. BabyDoo MX6- One este delicat, performant si igienic pentru bebe. Recomandari: este stiut faptul ca, pana la varsta de 1 an respiratia bebelusilor se face exclusiv pe cale nazala si ca bebelusii nu sunt capabili sa isi sufle nasul; este necesar in acest caz sa se mentina o igiena stricta (de preferinta cu ajutorul unui aspirator nazal pentru bebelusi), pentru a evita infectiile sau orice alt tip de complicatii medicale care ar putea fi cauzate de o usoara raceala. 

579,00 RON
Stoc Suficient

Calitate Premium - castigator premii internationale. Garantia calitatii confirmata de medici specialisti.

rda_winner_2014_cmyk.jpg

Nosiboo - Aspirator nazal pentru bebelusi - Pentru ca cei mici nu-si pot sufla singuri nasucul

Ca parinti, noi suntem responsabili de starea de sanatate a copiilor nostri. Pentru a asigura acest lucru, trebuie sa avem grija de igiena lor nazal

579,00 RON
Stoc Suficient

- Dispozitiv foarte usor de folosit si de mare ajutor atunci cand copilul este racit. Dupa conectarea la reteaua de alimentare si apasarea butonului, acesta incepe sa functioneze la puterea de aspiratie stabilita anterior.

- Puterea optima de aspirare trebuie setata in conformitate cu varsta copilului si poate fi ajustata chiar si in timpul utilizarii.
- Are 3 viteze de absorbtie: puterea cea mai mica de aspiratie este indicata pentru nou-nascuti, puterea medie pentru copii care deja merg in picioare, iar puterea maxima pentru copii mai mari (incepand cu varsta de 2-3 ani). Acest lucru poate varia insa, in functie de densitatea de mucus. 
Capacitatea de reglare a puterii de aspiratie, ajuta la prevenirea inflamarii mucoasei nazale 

579,00 RON
Stoc Suficient

- Acest aspirator nazal poate fi folosit de mai multe ori pe zi.
Pentru a-i oferi bebeluslui o respiratie linistita , este indicata utilizarea acestuia inainte de somn, hranire sau alaptare. 
- Timpul de aspirare este de aproximativ 10 secunde pentru fiecare nara, dar aparatul poate fi folosit timp de 60 secunde la o utilizare.
- Utilizarea excesiva a acestuia reduce puterea de aspirare, iar dupa ce se depasesc 60 de scunde, acesta se opreste automat, emitand un semnal sonor de avertizare. In acest caz, poate fi repornit si folosit dupa o pauza de 50 de minute. Acest sistem de siguranta previne folosirea de catre copii pe post de jucarie.
- Stiut fiind faptul ca micutilor nu le place deloc sa foloseasca dispozite pentru eliminarea mucusului