Selectează o Pagină

Carucioare

Modele de cărucior pentru copii și nou născuți. Carucior sport, 3 in 1, pliabil, reversibil, cu landou, ultracoomact. Marca: Hauck, Bertoni-Lorelli, Camarelo, Vessanti, Chipolino, Krausman, Easygo, Icoo, Bebe Confort, Quinny, Joie, Greentom, Graco, Chicco, Abc Design

Cum sa alegi un carucior potrivit pentru copii? Sfaturi și recomandări ale mamelor cu experiență.

Modelul. Cât de des vă deplasați, câți copii aveți, la ce oră va fi folosit căruciorul într-o măsură mai mare? Adică alegerea modelului de cărucior va depinde de stilul tău de viață și de situația familiei. Dacă aveți copii cu o diferență mica de vârstă, este logic să alegeți un tandem. Dacă călătoriți des, atunci căruciorul trebuie să poată fi manevrat și ușor de pliat. De regulă, părinții schimbă trei cărucioare până când copilul crește, mulți preferă modele multifuncționale.

Leagănul sau scaunul. Trebuie să aibă un spate tare și o fundătură fermă, pentru a nu deteriora coloana vertebrală.

Dimensiuni. Dimensiunea căruciorului este determinată de lățimea roților. Nu fi prea leneș pentru a măsura lățimea liftului, ușa. Gândiți-vă dacă scaunul cu rotile se va potrivi în hol. Chiar dacă căruciorul poate fi îndoit, în fiecare zi de mai multe ori pentru a face acest lucru este plictisitor și problematic. Dacă aveți o mașină, comparați capacitatea trunchiului și dimensiunea produsului în forma pliată.

Roți. Dimensiunile acestora depind de funcționalitatea și manevrabilitatea căruciorului. Dacă roțile sunt mici, căruciorul este ușor, ușor de condus. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru plimbări de iarnă, drumuri rele, neuniforme. Pentru vreme rea și drumuri rele, este mai bine să alegeți roți mari de cauciuc. De asemenea, rularea excelentă în zăpadă este asigurată și de roțile mari de plastic. Există cărucioare și cu roți plutitoare – se rotesc la 180 de grade. Acestea sunt foarte convenabile pentru condus, cel mai important, că un astfel de carucior cu rotile sa aiba o funcție de blocare roată.

Cadru sau șasiu. Acesta este dispozitivul la care, de fapt, roțile sunt atașate. Materialul șasiului asigură stabilitatea și fiabilitatea structurii în orice poziție și nu trebuie să îngreuneze căruciorul. Adică ar trebui să fie rezistent și ușor. De cele mai multe ori, pentru aceste scopuri, se folosesc materiale din plastic rezistent la șocuri sau aluminiu.

Amortizoare. Depinde de cât de bine va merge caruciorul, ceea ce înseamnă – și cât de confortabil va fi copilul în el. Stabilitatea depinde de amortizoare. În variantele moderne, balamalele sau articulații din plastic sunt folosite cel mai adesea, rareori – curea, deoarece se uzează repede.

Funcția de frânare. Tubul de frână poate bloca două roți deodată, adesea mamele o preferă, deoarece este ușor de apăsat. O altă opțiune este o pedală de frână pentru a bloca fiecare roată. Alegerea depinde de preferințele dvs. În plus, în ultimul timp, există modele cu frâna de mână superioară: este convenabil pentru mame care nu încetează să ducă o viață activă cu nașterea copilului, care combină mersul pe jos cu jogging sau patinaj cu role.

Mâner. Există mânere care reduc încărcătura pe mana. De asemenea, puteți alege între mânere fixe și reversibile. Comutarea vă permite să schimbați direcția de mișcare a căruciorului: bebelușul poate merge atât cu fața la mama sa, cât și cu spatele la ea. În cele din urmă, un punct important este posibilitatea de a regla înălțimea mânerului. Acest lucru poate fi valabil mai ales dacă familia are o mare diferență în înălțimea membrilor familiilor.

Accesorii opționale. Umbrela, copertina, plase de țânțari, suport pentru picioare, sac, coș de cumpărături, tava de joc și alte elemente. Ele pot fi vândute separat, dar pot fi grupate. Decideți de ce aveți nevoie. De asemenea, pentru siguranță, este de dorit ca caruciorul să aibă elemente reflectorizante.

Afișez 1–9 din 183 de rezultate