Termo-Higrometru Digital Venta

Termo-Higrometru Digital Venta

Temperatura incaperii Nivelul umiditatii relative de interior Valori de maxim si minim Punctul de condens Temperatura in stare umeda Alarma optica si acustica

181,00 RON

Descriere

Higrometru digital Venta Umiditatea masurata de higrometrul este relativa si este exprimata in procente.Aparatul Venta de masurare a umiditatii este 2 in 1: higrometru si termometru.

Date tehnice higrometru digital Venta:

Temperatura   oC/ oF Limite               -40oC - +70 oC Rezolutie          1,1 oC Abatere          +0,5oC intre 0 oC si 60 oC, altfel +/-1oCUmiditate        umiditatea relativa Limite               1-99% UR Rezolutie          1,1% UR Abatere            +/- 3,5% intre 20%-80%, altfel +/- 4%  

Descriere termometru higrometru Venta:

Caracteristici: Temperatura incaperii Nivelul umiditatii relative de interior Valori de maxim si minim Punctul de condens Temperatura in stare umeda Alarma optica si acustica pentru toti parametriiDatorita inaltei precizii a senzorului higroTECH elvetian , Termo-Higrometrul electronic Venta este un instrument ideal de masurare pentru verificarea umiditatii incaperilor, depozitelor si a conditiilor de referinta (conform ISO 9001). Aparatul Venta - termometru higrometru, masoara nivelul de umiditate a aerului din camera cu precizie si in permanenta, in functie de temperatura.Gradul de umiditate optim recomandat este intre 45%-55%. Acest lucru este important deoarece aerul uscat produce indispozitie, oboseala si dureri de cap.

  • Greutate 1 kg
  • Dimensiuni 19 x 5 x 13 cm

Fisa tehnica

LAD-VentaTH

Plasare Comanda și Livrare

Plasare Comanda

Pentru plasare comenzii da-ți click pe butonul ADAUGA IN COS. In cazul în care produsul are stoc limitat, este bine sa ne contactați pentru verificare stoc. Pe pagina de comanda puteți face comanda ca și oaspete, completând câmpurile Prenume, Nume de familie și E-mail, sau sa creați un cont adăugând Parola. 

Livrare

Dupa finalizarea comenzii, aceasta intra cu status in procesare. De aici noi începem sa pregătim comanda și când este gata chemam curierul sa o ridice. Dupa ce comanda este ridicata, statusul comenzii se modifica în expediata și Dvs. primiți un mail cu numărul AWB pentru urmărire colet. Livrarea se face prin Curier Rapid - Nemo Expres. De obicei, comanda plasata pana în orele 14 ajunge a doua zi. Dar sunt cazuri de întârzieri. Aici depinde de zona de livrare, de aglomerația curierilor și alți factori. 

Clienții ne iubesc

  • "A sosit comanda Sunt mulțumită de produs." - Cristina
  • "In alta ordine de idei, va mulțumesc pentru produse," - Ioana
  • "Astăzi am primit păturica comandata. Este exact ca în poza de pe site. O ador! Mulțumesc!" - Emina