Vibrocil Spray Copii

Vibrocil picaturi nazale, 15 ml, Gsk : Farmacia Tei online

Vibrocil nu trebuie utilizat pe o perioada mai mare de 2-3 saptamani. Prelungirea duratei de tratament poate induce tahifilaxie, congestie reflexa sau rinita iatrogena. Ca pentru toti vasoconstrictorii, se recomanda sa nu se depaseasca doza prescrisa, in special la copii si varstnici; folosirea excesiva a Vibrocil (si implicit a fenilefrinei continute) poate determina aparitia reactiilor sistemice.

comenzi.farmaciatei.ro/otc-new/sistemul-respirator

 

Prospect Vibrocil aerosol x 10 ml | Catena

Vibrocil contine, ca substante active, un decongestionant nazal (fenilefrina) si un antihistaminic (maleat de dimentinden). Vibrocil este utilizat pentru ameliorarea congestiei si diminuarea secretiei nazale. 100 ml picaturi nazale, solutie sau spray nazal, solutie contin, ca substante active, 0,250 g fenilefrina si 0,025 g maleat de dimentinden.

www.catena.ro/prospecte/prospect-vibrocil-aerosol-x-10-ml

 

Prospect Vibrocil Duo, 0,5 mg/ml + 0,6 mg/ml, spray nazal …

30/10/2013 · VIBROCIL DUO este utilizat pentru tratamentul congestiei nazale insoţită de secreţii nazale (rinoree), asociate cu răceala obişnuită (guturai). Înainte să utilizaţi Vibrocil Duo. Nu utilizaţi VIBROCIL DUO. la copii şi adolescenţi cu varsta sub 18 ani, deoarece nu există suficiente date disponibile pentru această grupă de varstă.

www.csid.ro/medicamente/vibrocil-duo-05-mgml-06-mgml-spray-nazal-solu%C5%A3ie-11396235

 

Vibrocil Spray Nazal 10ml Pret – Medicamente

Dacă nu sunteţi sigur consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul. Nu este recomandat să utilizaţi Vibrocil Actilong la copii cu varsta sub 12 ani. Adulţi şi copii cu varsta peste 12 ani Doza recomandată este de o aplicare in fiecare nară, de 3 ori pe zi, la nevoie.

www.medicamente24.ro/vibrocil-spray-nazal-spray-10ml.html

 

Vibrocil picături nazale

Vibrocil picături nazale este indicat pentru copii mai mari de 1 an și adulți. Vibrocil picături nazale este folosit pentru a ameliora congestia nazală din răceli, rinite acute şi cronice, febra fanului sau alte rinite alergice (alergii la praful de casă, blana de animale etc.), rinite vasomotorii şi sinuzite.

www.vibrocil.ro/produse/Vibrocil-picaturi-nazale.html

 

VIBROCIL 2,5 mg/0,25 mg/ml spray nazal soluţie Prospect …

Utilizarea la copii. Vibrocil spray nazal nu este recomandat copiilor cu varsta sub 6 ani. Vibrocil spray nazal trebuie administrat sub supravegherea unui adult in cazul copiilor cu varsta intre 6 şi 12 ani. Dacă aţi utilizat mai mult Vibrocil spray nazal decat trebuie.

medicamente.romedic.ro/vibrocil-spray-nasal-solext

 

Ai gasit ce cautai? Lasa un comentariu in casuta de mai jos.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.